14 Kasım 2015 Cumartesi

Kör

     Mükemmel bir denge ile oluşturduğun ve oyuna sokmaya hazırladığın yeni fikirlerin. Gözlerin bir başka bakıyor artık, sen değişmişsin. Çıplak ayakların ıslak zemin ile temas ederken çıkardığı şu ses..
Aklın oraya mı takıldı ? Ritim tutmaya başladın..Hoşuna gitmiş olmalı. Adımlarını sürdürüyorsun, yürürken daha zeki hissediyorsun galiba  ,kafan çalışmaya başladı.

     Göz bebeklerin yerinde durmuyor etrafa bir göz gezdir bence ama kafanı çeviremiyorsun , boynuna geçirilmiş bir tasma mı var yoksa ellerin boğazını mı kavradı. Hislerin geleceğe kayıyor gibi. Korkma, korku sana , mezara terk edilmiş ve ölmeyen bir bedenin etrafında dua eden bir kalabalık içerisindeymiş gibi hissettirir. Burada savaş yok tanıdığın insanlar hakkında bir fikrin yok. Bir bilinmezlik etrafında sürüklenen aklın ruhunu taşımaya yardım etmiyor ve ruhun ona sahip çıkmıyor.

      Değişmeyi reddeden bir bedenin ruhu , başka bir bedenin beyni içerisinde süzülüyor. Yalana kulak asmayan ruh kendini kontrol edemiyor. Değişim başlıyor beklenmeyen kişide. Gözler birbirine bakmıyor ancak düşünceler aynı yönde ilerliyor. Yolları kesişmiyor, ortak noktalar kayboluyor, uzun gecelerde ve bitmeyen şarkılar eşliğinde.
      Beyaz bayraklar seni tatmin etmiyor, ulaştığın zafer sana yetmiyor. Elden ele geçirdin arzularını , savaşa hiç son vermedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder