9 Temmuz 2016 Cumartesi

Şuur



            4 köşe arasında parıldayan bir ziyafet. Açığa çıkar içindekileri, tüm çıplaklığını , bu mutluluğu hak ediyorsun. Obez arzularını tatmin et , kopartıyorlar , ısırıyorlar şölenden birer parça. Göz bebeklerinin davet ettiği arzuları tüm yansımalarıyla kabul et. İçeri alın onları , genişlemiş damarlarım yol açsın , kenarda bir yerlerde buruşmuş et parçaları onları iyi karşılasın , kurumuş etlere kırmızı ikram edin, gidersinler susuzluğunu ..

          4 parça arzularım ve sola adımlarım , resimlerin her yerde , sağ köşedeki sesini istiyorum , tavandaki kokun üzerime sinmiş  ve aşağıdakiler bacaklarımı çekiştirir , harekete geç , gider susuzluğunu..
      Perdelerin arkasına gizlenmiş bir kıvılcımsın , resmin gözlerimi alıyor , çığlıkların aklımı karıştırıp kokun burnumu kanatıyor, bacaklarım yorgun, bir parçana ihtiyacım var. Arzularım zil çalıyor , bir , iki , üç , dört. Aynaları kırmış , sarhoşluk harekete geçmiş , gizemini alıkoymuş meydan okuyor kurallara. Bir isyan , bir devrim istiyorlar. Zincirleri kopmuş , yara izleri inceltmiş bileklerini , mantık diz çökmüş  en tepede , şehirlerimi yok ediyorlar, parçalarım yanıp kül oluyor , davul çalanlar ilerliyor Bir , İki , Üç..     Susuzluğumu gideriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder